Optakt til FC Fredericia - FC Roskilde

1. august 2015

Efter den fine måde vi kom ud af starthullerne på - med 3-0 sejren over FC Helsingør i søndags - går turen i morgen til sæsonens første tur til Jylland, hvor FC Fredericia venter på Monjasa Park.

Det ville være dejligt, hvis "De lyseblå" kunne komme hjem med point - og naturligvis meget gerne tre af slagsen.

I premierekampen spillede FC Roskilde i perioder fint kombinationsspil og kom frem til flere afslutninger, men lod i flere perioder også initiativet overgå til FC Helsingør. Det skal vi forsøge at begrænse i morgen. Vi må jo nok forvente, at FC Fredericia er mere effektive foran mål, så vi må endelig ikke give for mange chancer væk.

FC Fredericia spillede 1-1, i deres første kamp, på Vejle Stadion - og målscoreren var vores egen tidligere spiller Tobias Perch-Nielsen med et flot frisparksmål. Men "Perch" er ikke den eneste farlige mand FC Fredericia har - klubben har også hentet svenske Admir Catovic og Oliver Feldballe, der senest har spillet i hollandske SC Cambuur og norske Sarpsborg, har også sluttet sig til Ove Petersens tropper. I den anden ende af banen har de i pausen hentet Emil Peter Jørgensen i OB, som også var udlejet til FC Roskilde i en kort periode.

FC Roskilde virker, med tilgangen af Martin, Mikkel, Jan K. og Villadsen - der alle er indgået i truppen på fineste vis - som en stærk enhed, der ved, at der ligge mange flere point foran os - og forhåbentlig kan vi allerede i morgen tage de næste, så vi kan holde os i den rigtige ende af tabellen.

Kampen starter kl. 15:00 og vi håber, at så mange af vores loyale supportere som muligt finder vej til Monjasa Park og støtter gutterne.

Vel mødt!