Opstart af sæson 2015/2016

I dag startede divisionsholdet den nye sæson op med det første træningspas og der er - om muligt - lagt op til en endnu mere intens og medrivende sæson end sæson 2014/2015.

Den første kamp spilles på hjemmebane, søndag den 26. juli 2015, kl. 13:00, mod oprykkerne fra FC Helsingør. Til trods for en en kort sommerpause, bliver det rigtig fedt at komme i gang igen.

Kaster man et blik på kampprogrammet, er det bare pakket med spændende kampe - og som oprykningerne fra de to 2. divisioner og nedrykningerne fra Superligaen flaskede sig, vil der blive mange spændende opgør på sjælland, hvor vi skal dyste mod gamle traditionsrige sjællandske klubber. Inden for de første otte kampe møder vi FC Helsingør, HB Køge, FC Vestsjælland, Næstved og Lyngby. Det bliver bare spændende og der kan forventes en del tilskuere på lægterne og lokalopgørstemning.

De næste dage vil der kommer videointerviews med de nye spillere og her kan du høre hvad cheftræner Anders Theil har at sige om den kommende sæson, her på den nye sæsons første træningsdag.