Opstart

FC Roskildes divisionstrup er startet forberedelserne til det kommende yderst vigtige halvår. Første træning var lørdag, den 10. januar 2015.

Som det kan ses på dette billede blev der kørt på fra starten - her med en såkaldt "beep-test", der er en hård løbetest, som viser, hvordan spillernes konditionelle tilstand er - her efter vinterpausen - hvorefter det videre træningsforløb kan planlægges.

Som lidt "indsider-information" kan det nævnes, at 37-årige Anders Møller Christensen var mere end velforberedt - han præsterede et imponerende løb og fik det højeste score. Der var anerkendende "nik" fra fysisk træner og fysioterapeut Kim Fys og massør Lars Larsen, som begge var godt tilfredse.

"Møller" er så absolut et forbillede for de yngre spillere, som helt givet kan lære af hans professionelle indstilling til både træning og kamp.

Men også et par andre "modne herrer", Simon Richter og tilbagevendte Anders "Nille" Nielsen efterlod et rigtig fint indtryk.

Som det kan ses af holdets kalender, ligger der nu et par måneders hårdt arbejde forude med en del træningspas og træningskampe, inden forårssæsonen starter med en svær udekamp mod AC Horsens, søndag den 15. marts 2015, kl. 15:00.

FC Roskilde Fan Club havde lavet et flot banner, der byder velkommen til Nille og Greko.