Oprykning kræver stærk rådgivning

FC Roskilde opruster også på den juridiske banehalvdel med et partnerskab med advokatfirmaet Tommy V. Christiansen.

Oprykningen til landets næstbedste fodboldrække kræver forstærkning i FC Roskilde – ikke kun sportsligt, men også i den daglige drift og fremtidige udvikling af klubben. Det gælder også på den juridiske bane.

På den front har FC Roskilde oprustet med en udvidelse af samarbejdet med advokatfirmaet Tommy V. Christiansen i Roskilde som partner for de næste to år.

»Jo længere vi kommer op i rækkerne, jo vigtigere bliver også den juridiske del af at drive en fodboldklub som en virksomhed og forretning. Derfor er det afgørende, at vi i det daglige får yderst kompetent rådgivning fra et advokatfirma med indsigt i sportens verden«, siger Bo Tue Knudsen, direktør i FC Roskilde.

Bo Tue Knudsen understreger, at oprykningen til 1. division i høj grad også kræver fokus på den fremtidige udvikling for at nå målet om en placering i den bedste halvdel.

»Vi har hele tiden fokus på udvikling, og alene forskellen på at spille i 2. og 1. division er stor på den administrative del med kontrakter, tv-aftaler, licensregler, krav til kapital nu og i fremtiden og så videre, så er det vigtigt, at vi har et stærkt advokatfirma med på sidelinjen«, siger Bo Tue Knudsen.

Hos Tommy V. Christiansen på Københavnsvej i Roskilde ser advokat og partner, Rune Tarnø, frem til et tættere samarbejde, som han ser et stort potentiale i, når det handler om udviklingen af fodbolden i Roskilde.

Advokatfirmaet oplever selv udvikling og vækst. Alene afdelingen i Roskilde er i de seneste år vokset støt og efter den nyeste udvidelse af medarbejderstaben er nu 20 medarbejdere tilknyttet kontoret på Københavnsvej. Sammen med de fire andre afdelinger i København, Aarhus, Kolding og Vejle beskæftiger advokatfirmaet Tommy V. Christiansen i alt godt 170 medarbejdere.

Læs mere om Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen