Nyt fra træningslejren

Som man kan følge på FC Roskildes facebook-side, sker der løbende opdateringer fra træningslejren - både de sjove situationer og selvfølgelig den mere alvorlige del til træning og kamp - for at give et indblik i dagligdagen, når truppen er på træningslejr. Her en opdatering efter mandagens kamp og en video fra målmandstræningen.

Uagjort i varm Tyrkiet-test
FC Roskilde spillede mandag kl. 15:00 (dansk tid) første træningskamp i Tyrkiet. Vejret var fantastisk og rammerne var sat til en varm eftermiddag på banen.
 
Der skulle ikke gå lang tid før Odder hældte en kold spand vand i hovedet på Roskilde-forsvaret. Allerede efter 3’ minutters spil bragte Odder sig foran 1-0. En noget rodet start, og forvirring i forsvaret, gjorde at et fint sparket frispark endte i panden på en Odder-spiller, der kom højest og headede bolden i mål. 
 
Efter en lille halv times spil blev bolden spillet op i banen. Morten Nielsen løb ned for at modtage, og han fik tacklet den over til Valon Ljuti - der efterfølgende tog trækket forbi flere modspillere, for til sidst at sende den tilbage til Morten, der sikkert udnyttede til pausestillingen 1-1.
 
Efter godt og vel en time, kom et nyt FC Roskilde-hold på banen - de eneste tilbage fra den oprindelige startopstilling var Kasper Tvede og Oscar Buch. Denne udskiftning bragte allerede fra første aktion mere liv og fart i vores spil - og helt frem til slutfløjtet havde vi flere fine chancer. 
 
Kampen mellem FC Roskilde og Odder IGF ender altså 1-1, uden den helt store pragtpræstation fra vores spillere. 
 
På holdkortet stod blandt andre de tre yngste kræfter Simon Christoffersen, Oscar Buch og Kasper Tvede - alle med fra start. Drengene viste alle fine momenter i deres spil, noget der helt sikkert vil komme mere af i fremtiden. 
 
Start-11'er: 
Kasper Tvede - Simon Christoffersen, Anders Møller, Anders Qvist (anfører), Jan Kristiansen - Ferdinand Bangsgaard, Valon Ljuti, Oscar Buch - Nicklas Marloth, Morten Nielsen, Lasse Hansen.
 
I morgen venter Næstved i den anden og sidste træningskamp i Tyrkiet.