Nyt fra Bet25

14. februar 2017

Elsker du FC Roskilde?

Hvis du er FC Roskilde-fan og oddser, så opret dig og spil hos vores betting partner, Bet25. Udover at du får danmarks bedste indbetalingsbonus op til 1500 kr. og en af de bedste betting-apps, så sender du også 25% tilbage til FC Roskilde, hvis du skulle tabe dit væddemål, hvilket er helt unikt.

FC Roskilde indgik i januar en sponsoraftale med den danske bookmaker, Bet25. Udover at det giver et kontant beløb, så får klubben også 25% af det som klubbens fans måtte tabe på deres væddemål. Så enten vinder klubbens fans - eller også vinder klubben.

På den måde kan du både få de bedste tilbud på FC Roskilde, men samtidig støtte klubben økonomisk.

Masser af FC Roskilde-specials
Bet25 har som følge af sponsoratet i FC Roskilde lavet en masse forskellige specialspil. Du kan f.eks. spille på hvor mange røde kort som FC Roskilde får i foråret eller om der er en Roskilde-spiller der laver hattrick i forårets kampe.

Hvis du føler dig skrap i om Daniel Stenderup scorer i foråret eller har en god ide om hvor mange clean sheets, som FC Roskilde får i den afgørende turneringshalvdel, så kan man også spille på det.

Se alle FC Roskilde-specials HER.