Nykøbing ville det bare mere

12. maj 2017

Som alle ved spidser situationen i toppen af NordicBet Ligaen til - der mangler få kampe, topstriden er usædvanlig tæt og intet er endnu afgjort. Derfor skulle gårsdagens aftenkamp ude mod Nykøbing FC gerne kaste point af sig. Men som det hele sæsonen har været åbenbart for enhver, kan alle hold slå alle - så der findes ingen lette kampe.

Derfor kræver det hver eneste gang, at man er klar, når fløjten lyder. Det var FC Roskilde desværre ikke i går. 2. halvleg blev en smule bedre, men uden at imponere. I 1. halvleg var det som om, vi hele tiden kom for sent - som om spillet smuttede forbi os og vred vores organisation fra hinanden. Man kan vel godt tale om, at holdet kollektivt havde en decideret off-day. Anders Nielsen var strengt taget eneste mand, der kunne være sin indsats bekendt.

I 1. halvleg var bolden faktisk i nettet bag Frederik Vang to gange yderligere - men begge gange blev der både vinket og fløjtet for offside. Flere gange i 2. halvleg havde Nykøbing FC store chancer til at bringe sig yderligere foran - og havde vi ikke fået en fornuftig afslutning på kampen, hvor farlige Morten Nielsen var på pletten to gange, Mouritsen sendte et frispark på stolpen, og Qvist blev sparket i hovedet inde i straffesparksfeltet, hvor vi åbenlyst blev snydt for det straffespark, der kunne give os 3-3, ville det have været en ydmygelse af "De lyseblå".

Den slags kampe skal holdet bare hurtigst muligt glemme - selvfølgelig lære af dem, men så ellers bare komme videre, og se frem til søndagens kamp, hvor vi får besøg af Fremad Amager, der også havde en sort dag i går med et 0-3 nederlag hjemme mod Næstved.

I forhold til placeringen i tabellen er vores muligheder for en top 3-placering, efter torsdagens runde, absolut stadig tilstede. Både Skive og FC Helsingør tabte. Men vi skal godt nok løfte os i forhold til den triste kamp i går, hvis vi skal spille med om de sjove pladser helt frem til det sidste.

Morten Nielsen blev dobbelt målscorer, men det var ikke nok til at FC Roskilde kunne sætte point ind på kontoen.

Kampfakta


Nykøbing FC - FC Roskilde 3-2 (3-0)

Torsdag, den 11. maj 2017, kl. 18.00

Nykøbing F. Idrætspark

Tilskuere: 798

Dommer: Jesper Nielsen

Linjedommere: Victor Skytte & Søren Lehmann

4. dommer: Martin Køster

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Anders Nielsen

Stefan Hansen (anfører)

Anders Qvist

Simon Richter

Mikkel Thygesen

Robert Larsen

Mikkel Nøhr Christensen

Emil Nielsen

Mark Leth Pedersen

Morten Nielsen

 

Kampforløb:

28' 1-0 Lars Pleidrup (NFC)
31' 2-0 Mikkel Dahl (NFC)
45' 3-0 Lars Pleidrup (NFC)
64' 3-1 Morten Nielsen (FCR)
86' 3-2 Morten Nielsen (FCR)
90' Gult kort Robert Larsen (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
41' Simon Richter Nicklas Mouritsen
45' Mark Leth Pedersen Valon Ljuti
78' Emil Nielsen Kristian Lindberg

 

Ikke benyttede spillere:

Frederik Schram

Daniel Segev Jørgensen

Mathias Gehrt

Kristian Lindberg

Andreas Lissau