FC Roskilde overtages af lokale erhvervsfolk!

"En lokalt forankret personkreds, der repræsenterer syv solide virksomheder, overtager Carsten Salomonssons aktiepost og skyder yderligere penge i klubben. Den nye ejerkreds er klar til at byde flere sponsorer fra erhvervslivet velkommen, så klubben kan realisere de mange sportslige ambitioner.

Foruden René Christiansen fra Salafri ApS er det FB Gruppen A/S repræsenteret ved adm. direktør Hans-Bo Hyldig, Langborg ApS med Claus Langer og Kristian Emborg i spidsen, Roskilde Teltudlejning der drives af Tom Rasmussen, samt Per Holm fra Per Holm Holding, Michael Willaume Andersen fra Nordi ApS og adm. direktør Per Thormann fra Thormann A/S, som lægger kapital og arbejde i at skabe en bæredygtig model for forretningen FC Roskilde."

Med denne glædelige nyhed, der blev offentliggjort den 5. januar 2021, stod det klart, at FC Roskilde videreføres med lokale kræfter. De seneste måneder op til denne dag, havde der været mange spekulationer om klubbens fremtid. Så det var en stor lettelse, at alle i og omkring FC Roskilde endelig fik vished for, at der også i fremtiden fortsat vil være professionel fodbold i Roskilde Idrætspark.