Ny talentchef i FCR Ungdom

13. februar 2016

PRESSEMEDDELELSE

Det er med stor glæde at vi kan meddele, at FC Roskilde har lavet en aftale med en ny talentchef til FCR Ungdom. Navnet er Søren Weber Juul og han tiltræder i FC Roskilde på fuldtid fra den 1. marts 2016.

Næstformand og ungdomsansvarlig Christian Juel Glem udtaler: "Jeg er sikker på, at Søren kan være med til at udvikle FC Roskilde i retning mod vores vision om at blive midtsjællands bedste talentfabrik.

Samtidig vil jeg også gerne takke Morten Uddberg for det store arbejde, han har udført i rollen som talentchef. Det er dejligt, at Morten stadig er i klubben og de resultater som U15 leverer pt. er outstanding".

Vi vil jo gerne vide lidt mere om Søren - og hvem er bedre til at fortælle lidt om Søren end Søren selv. Derfor han vi bedt ham præsentere sig selv og fortælle os, hvorfor han har valgt FC Roskilde:

"Først og fremmest glæder jeg mig meget til det kommende arbejde som talentchef i FC Roskilde, hvor rigtig god talentudvikling skal gøres endnu bedre. Det er en spændende udfordring, som jeg ser frem til at tage fat på sammen med de mange dygtige trænere, ledere, frivillige og spillere. Med mange års erfaring i bagagen som cheftræner for eliteungdomshold i AGF og senest Brøndby ser jeg med stor iver frem til at tage fat på jobbet som talentchef, og det glæder mig meget, at FC Roskilde har valgt at opprioritere netop talentudviklingen. Fundamentet i FC Roskilde er allerede solidt blandt andet på grund af samarbejdet med Roskilde Kommune og Team Danmark, hvilket i mine øjne skaber nogle helt unikke muligheder for at kombinere elitesport og uddannelse.

Personligt brænder jeg for at skabe sund og bæredygtig talentudvikling. Jeg ved af erfaring, at det – udover benhårdt arbejde og tålmodighed – kræver et rigtig godt samarbejde mellem en række aktører, hvis det skal lykkes. Jeg ønsker at være med til at udvikle dette samarbejde og præge en præstationskultur, hvor der i høj grad er overensstemmelse mellem det, vi siger og det, vi gør i praksis. Vi skal i FC Roskilde finde vores egen identitet ud fra fælles værdier og erfaringer. Og netop derigennem skal vi sørge for at skabe en sammenhæng mellem de mål, vi sætter os og det arbejde, vi udfører i dagligdagen.

Privat er jeg 34 år, gift med Mai og bosiddende på Frederiksberg. Udover mine træneruddannelser er jeg uddannet folkeskolelærer".

Trænerkarriere:

2016: Tilknyttet DBU som assistent for U-19 landsholdsholdet
2012-2015: Brøndby, cheftræner U-15 og senest U-17
2006-2011: AGF, cheftræner U-15 og tilknyttet ESAA (Elitesportsakademi Aarhus) og Aarhus Idrætshøjskole
2004-2006: Ungdomselitetræner i Vejle Boldklub

Træneruddannelse:

DBU UEFA Elite-youth uddannelsen (igangværende forløb)
UEFA A-licens

• Vi byder Søren velkommen til FC Roskilde