Ny talentchef i FC Roskilde

FC Roskilde har siden nytår arbejdet på, at finde en ny kompetent talentchef efter Søren Weber Juul som blev hentet i Roskilde af Nike. FC Roskilde har meget at takke Søren for, han fik sat et flot aftryk på vores udvikling og alle i FC Roskilde ønsker Søren held og lykke med hans virke hos Nike.

"Fra den 1. april har vi lavet en aftale med Thomas Slosarich. Thomas er hentet ind fra DBU som klubbens nye fuldtids talentchef. At vi har fået Thomas til FC Roskilde er et kæmpe scoop. Det viser med al tydelighed, at vores projekt og klub er attraktiv for nogle af landets mest erfarne talentudviklere. Thomas kommer med ambitioner og ønsker om udvikling. Jeg er sikker på, at Thomas kan være med til, at vi når vores vision om at blive Midtsjællands bedste talentudvikler", udtaler Christian Juel Glem.