Ny bestyrelse i FC Roskilde

Af: Alfred Winther Groth

FC Roskilde har fået sat den nye bestyrelse efter det seneste skifte i ejerkredsen.

Vi er utroligt glade for, at en række stærke erhvervsprofiler har takket ja til at indtræde i bestyrelsen for FC Roskilde.

Det er dels lykkedes at tiltrække to kendte, lokale erhvervsprofiler i form af Per Thormann fra Thormann A/S og Peter Jacobsen fra CP ApS samt stærke kompetencer udefra i form af Simon Salomonsson, der kommer med succesrig erfaring fra Digital Marketing og advokat Michael Vinter fra DLA Piper, der kender fodboldverdenen indefra bl.a. fra sine bestyrelsesposter i hhv. Brøndby og FC Nordsjælland.

Den nye hovedaktionær Carsten Salomonsson glæder sig over opbakningen fra de nye bestyrelsesmedlemmer og ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde og med at få skabt et stærkt og fremtidssikret FC Roskilde.

Bestyrelsen kommer til at bestå af:

Carsten Salomonsson, FC Roskilde

Simon Salomonsson, Search Media