Nu gælder det Amager

Et utroligt tæt og spændende efterår lakker mod enden. FC Roskilde står over for de sidste tre kampe, inden truppen kan tage på juleferie.

Og det kan meget vel blive tre hårde kampe - og da der kun er fire point mellem rækkens nummer 3 og 10, vil der kunne ske store ændringer i tabellen endnu, inden vinterpausen. Faktisk er det så tæt, at der kun er 10 point mellem nummer 1, der rykker direkte op i Superligaen, og nummer 11, der rykker ned i 2. division.

Derfor er det vitalt, at vi holder fast og holder fokus på, at få point på kontoen også de næste tre søndage.

FC Roskilde lukker efteråret med den meget svære udekamp mod rækkens nummer to, Vendsyssel FF. Weekenden før står den på Nykøbing FC, der i lange perioder har ligget i toppen, og virkelig har overrasket positivt som oprykkerhold - men som den seneste tid, hvis man ser på holdets aktuelle form (fx. de seneste seks kampe ligger dårligt i rækken med kun fire point), er faldet ned som nummer ni. Alle ved dog, at der er store kvaliteter i Nykøbing FC, og de slog da også lige topholdet Hobro 0-1 sidste søndag.

I morgen står den så på en tur til Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager lægger græs til. John Faxe's tropper har leveret et flot efterår, og ligger som oprykkerhold på en 3. plads. De har formentlig et talstærkt hjemmepublikum i ryggen, der driver dem frem til en 100% arbejdsindsats - så vi skal være helt klar fra første dommerfløjt.

Derfor håber vi også, at vores egne FCR-supportere møder frem i stor stil og støtter gutterne. Det bliver der brug for.

I denne video kan du høre kaptajn Hansens kommentarer til morgendagens kamp.