Nu gælder det

Efter en lang vinter lyder startskudet i morgen til et ualmindeligt spændende forår.

FC Roskilde drager ind til Gladsaxe Stadion, hvor AB er premierekampens modstander. AB har overvintret på sidstepladsen, og har brugt pausen til at skifte træner - ny cheftærner er Søren Bjerg.

Gutterne har haft en fin opstart, hvor det er blevet til mange flotte præstationer i træningskampene - men alle ved, at det bliver en helt anden type kamp, når der er vigtige point at spille om.

Kan vi fastholde det hurtige og direkte spil, samt ikke mindst den overbevisende attitude, som spillerne har vist i træningskampene (se eksempelvis nedenstående billede, hvor Thygesen udstråler "kan du komme væk, knægt - her skal jeg være"), så er vi ganske langt.

Det eneste vi ikke må gøre er naturligvis at undervurdere AB. Ser man på tabellen, skulle det blive en overkommelig opgave, da AB for tiden ligger sidste - men man skal endelig ikke lade sig snyde. Rækken er meget tæt, og alle hold kan slå hinanden.

Selvfølgelig ligger vi fint i tabellen nu, men er vi ikke fokuserede lige fra første fløjt, kan vi nemt tabe et par kampe, og ja - så ligger vi sandsynligvis pludselig i den nederste halvdel.

Så alle spillere og stab er helt bevidste omkring situationen - der skal tre point på kontoen i morgen, og det kommer der kun, hvis alle mand leverer 100%.

Mød op på Gladsaxe Stadion i morgen og støt FC Roskilde - vi får brug for det! Der er kick-off kl. 13:45.