Sjællandsk storkamp

Der er ikke mange hold uden for Jylland i denne sæsons 1. division. Men på søndag tørner to af disse sammen, når det på søndag går løs i Rådmandshaven. Og det plejer at være ensbetydende med fight og intensitet, og i fravær af HB Køge er det ikke helt forkert at kalde opgøret for kampen om Sjælland.

Ligesom vi, så er man i det vestsjællandske meget ambitiøse, og har qua en stærk pengemand i baghånden lagt op til, at klubben gerne skulle være i sSuperligaen i løbet af få år, og ingen tvivl om, at den storsatsende klub fra det sydsjællandske, med deres fuldtidskoncept har alle forudsætningerne for at blande sig i toppen op Divisionen. De har ikke kun oprustet på spillersiden, men også hentet rutinerede Ove Pedersen ind som cheftræner som erstatning for den tidligere prof. Michael Schjønberg.

Så ingen tvivl om,at der venter hele byens hold en svær opgave i søndagens hjemmekamp. Efter sidste uges 0-1 nederlag i Esbjerg, hvilket der i sig selv ikke er en katastrofe, er det mere måden det skete på, der skaber grobund for oprejsning for spillerne. Der var simpelthen for mange, der spillede væsentligt under vanlig standard, hvilket man ikke kan tillade sig, hvis man skal have noget med hjem fra Esbjerg. Spillerne var klar over de spillede under niveau, så mon ikke de er sultne for at komme tilbage på spor, holdet var inde på op til Esbjerg kampen.

Så vi forventer et hårdtarbejdende mandskab, der også finder noget af det flotte spil frem som vi alle ved de evner, og så er der lagt op til et brag af en kamp mod to dygtige mandskaber. Kampen starter kl. 13. Husk at komme i god tid, da der nemt kan komme mange tilskuere til den interessante kamp, der meget vel kan afgøre, hvem af de to hold, der skal slippe toppen for en periode, og hvem der skal spille sig ind i topstriden. Så kom og støt hele byens hold, der ikke har tabt på hjemmebanen siden 12 april, og det er ikke mindst grundet vores fantastiske støttende publikum. Velmødt!