Nordea 2020 Partner

20. juni 2020

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Nordea har forlænget deres partneraftale i FC Roskilde, således at de fortsat er at finde i klubben fremover.

Timm Schiander, direktør for Nordea Roskilde udtaler følgende: "Som Roskildes største bank er vi meget bevidste omkring vores ansvar for at bidrage lokalt. Vi ser FC Roskilde som et flagskib for hele lokalområdet, og er stolte over at have forlænget vores partneraftale endnu engang. Vi glæder os til at være en del af en spændende fremtid."

Lasse Hansen fra FC Roskilde er glad for partneraftalen med Nordea: "Jeg er utrolig glad for al den opbakning vi får fra det lokale erhvervsliv. Uden opbakning var klubben ikke-eksisterende. At en bank som Nordea vælger at genforhandle deres partneraftale med FCR og forbliver et aktivt medlem i vores erhvervsnetværk - det gør, at vi kan blive ved med at bygge videre på netværket og sammen skabe resultater, der med tiden gavner hvert medlem i netværket."

Lasse Hansen, FC Roskilde og Timm Schiander, Nordea Roskilde.