Nille bliver i FCR til udgangen af 2018

8. februar 2016

Den hurtige og altid hårdtarbejdende venstre back/kant, Anders "Nille" Nielsen har forlænget sin kontrakt med FC Roskilde, så den løber til 31. december 2018.

Denne nyhed er alle på holdet samt trænere, stab og supportere yderst tilfredse med. "Nille" er garant for fight og vilje til at yde sit bedste. Det er altid en fornøjelse, at se ham trække den lyseblå kamptrøje over hovedet og løbe på banen for FC Roskilde. Man ved nemlig, at han altid giver sig 100% for holdet lige fra første dommerfløjt.

Der er ingen tvivl om, at "Nille" er en vigtig brik i opbygningen af det hold, der skal stå klar, når sæson 2016/2017 bliver skudt i gang - en sæson, hvor "De lyseblå" sigter efter en placering i den sjove halvdel af tabellen.

Man skal ikke tage fejl af "Nilles" størrelse - hans kombination af hurtighed, ærgerrighed og mod til at tackle igennem, "uanset størrelse", gør ofte, at modstanderne slår sig på ham. Og så har han et rigtig fint spark - både når han slår indlæg men også, når der bankes på mål fra en lidt længere distance.

På web-redaktionen glæder vi os også meget over kontraktforlængelsen med denne sympatiske spiller, der uden for banen er lige så rar og venlig, som han kan være en hård negl, når han løber ind over kridtstregen.

Læs mere om "Nille"

En koncentreret Anders "Nille" Nielsen, der i fuld fart smutter fra Nicolaj Agger fra Silkeborg.