Nicklas Mouritsen vender tilbager

7. september 2019

FC Roskilde har i dag skrevet kontrakt med Nicklas Mouritsen, der vender tilbage til klubben efter et ophold i Lyngby Boldklub.

FC Roskildes formand, Carsten Salomonsson, er meget tilfreds med tilgangen af Nicklas Mouritsen:

“Vi er utrolig glade for, at det er lykkedes os at hente Nicklas tilbage til klubben. Nicklas er en rutineret spiller, der har stået her før. Han kender gamet og ved hvad der skal til. Han har senest været med til at spille Lyngby i Superligaen, så der er ingen tvivl om hans kvaliteter. Vi glæder os meget til at se Nicklas i lyseblåt igen.”

Nicklas var også en glad mand, da vi fangede ham til kontraktunderskrivelsen denne morgen:

“Jeg er glad for, at få aftalen på plads. Jeg glæder mig til at komme i gang med at spille fodbold igen. Jeg håber, at jeg kan hjælpe Roskilde op i tabellen.”

Nicklas "Mou" Mouritsen er tilbage i FCR-trøjen