Netværket ruller igen - efter 6 måneders Corona-pause

Tirsdag morgen startede med, at FC Roskilde afholdte første netværksmøde efter 6 måneders nedlukning grundet Covid-19. Vores medlemmer havde tydeligt savnet, at kunne mødes til vores netværksaktiviteter, hvilket vi i FCR godt kunne mærke, da dørene åbnede til morgenmad og networking. De fleste medlemmer ankom i god tid, så der inden mødets officielle start, kunne nå at blive snakket på kryds og tværs.

Vores klubejer, Carsten Salomonsson, åbende dørene og kickstartede netværksmødet med en kort præsentation omkring FCR, i forbindelse med nedrykningen fra NordicBet Ligaen til 2. Division. Sponsorerne fik i den forbindelse et indblik i, hvad der de kan forventes af FC Roskilde omkring den sportslige del.

Efterfølgende gav vores direktør, Claus Grønborg, ordet videre til Asger Madsen - der er klubbens nye stjerne i arbejdet omkring netværket. Asger skal være med til at skabe mere liv i netværket, og samtidig sætte endnu mere fokus på, at skabe værdi for alle virksomhederne der deltager i netværket.

Asger har tidligere spillet en stor rolle i vores naboklub, Holbæk. Hvor han både har været et aktivt bestyrelsesmedlem, og en del af talentarbejdet i Holbæk. Derudover har Asger været salgs- & kommunikationschef for HB&I, blandt andet med ansvar for HBIzz Erhvervsnetværket.

Mette Holmberg fra Humanleading afholdte et interessant indlæg omkring ”Tag lederskab – Du har kun et liv!”. Tusind tak til Mette for at give et spændende og lærerigt kick til netværket!

Netværksmødet blev sluttet af med vores 3x15 minutters networking.

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om FC Roskildes Erhvervsnetværk, så er du mere end velkommen som gæst til et af vores møder.

Kontakt klubbens sponsoransvarlige:

Lasse Hansen