Nyt fra FC Roskildes sponsornetværk - 24. april 2016


 

God start på sæsonen

Med solide sejre for 1. divisionsholdet og fortsat fremgang for FC Roskildes erhvervsnetværk går klubben en spændende sæson i møde.

Det blev ikke til semifinale i pokalturneringen i denne omgang, til gengæld blev AaB-kampen alligevel en fodboldfest. Klubbens sponsorlounge var fyldt med forventningsfulde partnere. Mange af vores trofaste sponsorer var mødt op for at støtte byens hold og adskillige nye fik deres debut sammen med byens hold.

 FC Roskildes erhvervsnetværk er også fortsat i fremgang og A-truppen kvitterer med sejre og point mod tophold som FC Vendsyssel og ikke mindst Lyngby, der må regnes som sikker oprykker til Superligaen. Der er FC Roskilde ikke endnu, men en god start på foråret viser, at FC Roskilde er kommet for at blive i den næstbedste række og der er intet til hinder for, at vi ikke kan overraske i DBU Pokalturneringen igen.  

Vi ser fortsat, at vores partnere samarbejder om projekter, og vores netværk er absolut en succes, men vi er langt fra færdige med at udvikle det. Vores uformelle arrangementer er vejen til vores succes. Dem vil vi fortsætte med. Samtidigt har vi nye initiativer på vej.

Vores madklub den første fredag i måneden kører videre, og som et nyt initiativ har vi nu lavet en fredagsbar den sidste fredag i måneden, hvor alle partnere er velkommen til at få en øl eller en kop kaffe og slutte ugen af. Her har vi åbent i Spar Nord Lounge fra 14-17:00. Samtidigt Har vi netværksmøde med Roskilde Erhvervsforum. Der vil løbende komme eksklusive tilbud til Fc Roskilde partnere henover året. Også af mere social karakter. Vi glæder os blandt andet meget til AC/DC koncerten i Aarhus i juni måned.

Vi udvider hele tiden FC Roskildes erhvervsnetværk, men vi kan også glæde os over trofaste partnere, der tror på klubbens projekt for fodbolden i Roskilde. SEAS NVE har lige forlænget deres Eksklusiv Partner aftale med os. Det er vi glade for og stolte af.

Samtidigt byder vi følgende virksomheder velkommen til Roskildes bedste erhvervsnetværk.

 • Kemp & Lauritzen
 • EH & Søn
 • Danske Bank
 • Boligmægleren
 • Bones
 • EDC Erhverv
 • Poly-Cap
 • Magna
 • Antracit
 • Svane Køkkenet
 • Ekman Bolig

- Mads Christian Suhr

Mobil 21 26 09 99

Nyt fra FC Roskildes sponsornetværk - 21. februar 2015


Så er det nye år skudt i gang, og vi skal i gang med et spændende forår både på, men også uden for banen. Vi har haft et forrygende efterår i netværket, og her er en lille update på hvad der er sket henover efteråret.

Hvor succesen på banen måske ikke har været så prangende her i efteråret, så må man sige at det har den været udenfor banen. Vi har her i sponsornetværket haft et forrygende efterår med mange aktiviteter, samt et voksende antal nye sponsorer.

Vi har her i efteråret afholdt fem netværksmøder, hvor vi blandt andet har besøgt Vejlebo & Winther og Alteq.

Herudover har vi indført en ny tradition, som er blevet taget vældig godt imod, nemlig vores Madklub. Her mødes vi den første fredag i måneden til en uforpligtende frokost. Vi var blandt andet i Tårnet på Christiansborg til frokost, som var en stor oplevelse for alle der deltog. Udover Tårnet har vi været på besøg på Restaurant Hertadalen, Restaurant Håndværkeren og vi sluttede af på Snekken. En tradition der er taget super godt imod, og som vi fremover også fortsætter med.

Medio oktober havde vi vores faste landskamptur, hvor vi - traditionen tro - startede med stegt flæsk og pandekager her i klubben. Efterfølgende gik turen til parken, hvor vi desværre måtte se Danmark blive slået lige til allersidst. Men alle 75 personer havde en skøn tur, og vi forsætter vores faste tradition her i 2015.

I slutningen af oktober havde vi fornøjelsen af at trække FC København i pokalen, som både er en udfordring på banen men så sandelig også ude for banen. Det var en stor dag for klubben hvor vi blandt andet havde 280 sponsorer til spisning inden kampen, og satte ny stadionrekord med 5.342 tilskuere på lægterne.

Som tidlig skrevet er vi vokset meget uden for banen og har helt klart fået opbygget Roskildes bedste og største erhvervsnetværk. De nye sponsorer, der er kommet til, det sidste halv år, er følgende.

Seas-nve, Sundhedogwellnes.dk, ASA Stilladser, Boligselskabet Sjælland, Dansk Miljøforbedring, Deloitte, Kvik Køkken, MKT-BYG, Mogens Daarbak, Primo Piano, Sydbank, Thormann, Vejlebo & Winther, Badexperten, Frellsen Kaffe, Intra Products, Karl`E Glas, Vintur.dk, Boreco og Danske Forsikring.

Som I kan læse, er der rigtig mange der er hoppet med på ”FC Roskilde-holdet”, men vi stopper ikke her. Vi har henover december måned fået lavet et super forårsprogram til vores erhvervsnetværk. Så med flere tiltag, samt Roskildes bedste erhvervsnetværk, føler vi os overbeviste om, at der ved næste status er kommet endnu flere med på holdet.

 

- Mads Christian Suhr

Mobil 21 26 09 99

 

Nyt fra FC Roskildes sponsornetværk - 8. april 2014


Forårs turneringen er jo skudt i gang, efter en lang vintersæson. I de kolde vintermåneder er der sket rigtig meget i vores sponsornetværk her i FC Roskilde, så derfor kommer der her en lille up date på hvad der er sket hen over vinteren.

Vi startede vores netværksmøder i slutningen af januar måned, hvor vi havde den tidligere Farum-borgmester nede til et morgen netværksmøde. Her fortalte han om rejsen fra serie 2 til Champions League. Et spændende møde, hvor man kom rundt i alle krogene af "Farum-historien".

I starten af februar måned, havde vi vores traditionsrige indendørs fodboldturnering. Der var igen i år mange af vores sponsorer, der stillede op og vi havde nogle fornøjelige timer sammen. Det endte med at vi fik en ny FC Roskilde-mester, da Rationel i suveræn stil vandt mesterskabet. Aftenen blev sluttet af med en hyggelig fælles middag for alle deltagerne på Bella Napoli.

I slutningen af februar havde vi netværksmøde hos Rationel, der fortalte om hvordan det er at drive et rengøringsfirma i dag. Det var rigtig spændende at høre om og så var der også en udlandshistorie, da Rationel faktisk har haft et rengøringsfirma i Mozambique.

I midten af marts måned havde vi vores forårstur, hvor vi skulle ud i Europa og se noget bold. Valget var faldet på Malaga, og det var et ganske klogt valgt. Vejret var fantastisk, og vi boede i det eksklusive Puerto Banos. Her havde vi en fantastisk forlænget weekend, med gode oplevelser. Blandt andet var vi inde og se Malaga - Real Madrid. Men ellers en kanon tur, hvor folk virkelig fik hygget og netværket rigtig meget. Vi er allerede i fuld sving med at arrangere næste tur syd på, så folk i netværket kan glæde sig.

I slutningen af marts måned var vi ude til årets 3 netværksmøde, der foregik hos vores nye sponsor Bauhaus her i Roskilde. Der dukkede mange sponsorer op og vi fik en rigtig fin fremvisning af det store nye flotte byggemarked.

Mødet blev sluttede af med noget godt at spise, samt en masse networking blandt alle de mange fremmødte sponsorer.

 

Hen over vinteren er der kommet følgende nye sponsorer ind i vores netværk.

Bauhaus RoskildeGlobal RevisionPattegris.dkSluktørsten.dkAndersen BilerJyske BankScale Center Telefoni & It, Slagelse TagmalingIngvard ChristensenCastello.

Som I kan se, er der kommet rigtig mange nye ind i netværket, og vi arbejder med rigtig mange spændende emner i øjeblikket. Grunden til vores succes er helt klart vores optimering af netværket, samt endnu mere fokus på, at vi bruger hinanden i netværket - og hinandens netværk.

Fremadrettet vil der løbende komme nyheder her på sponsorsiden, med diverse infomationer omkring sponsorer og hvad der ellers sker i forhold til FC Roskildes sponsornetværk.

 

- Mads Christian Suhr

Mobil 21 26 09 99