Mr. FC Roskilde trapper ned

Christian "Crille" Hansen

”Crille” alias Christian Hansen har til stor ærgrelse for træner Theil og ikke mindst klubformand Carsten Wickmann, meddelt, at han ikke ønsker at være en del af førsteholdstruppen i 1. division. Familie og arbejde skal prioriteres og det er ikke foreneligt med forøget træningsmængde og de mange ture til Jylland.

Christian Hansen var blandt de tre første spillere, vi skrev kontrakt med, da vi rykkede op i 2008 og samtidig blev kontraktklub,  og er om nogen et symbol på FC Roskilde, siger Wickmann. Altid klar til at tage en tørn, uanset hvor på banen, man placerer ham, og vi har i indeværende sæson set, hvor stor betydning, det har haft, når ”Crille” kom på banen. Ikke så få gange er han kommet på banen fra anden halvlegs start, og fik sat gang i tempoet meget ofte med hurtige mål til følge.

Både Teil og Wickmann har egentlig svært ved at sætte ord på den betydning ”Crille” har haft for klubben, og måske var vi ikke rykket ned, hvis han havde været med det år, hvor det gik galt, siger de to med et lille smil. ”Crille” var en tur i Herlev, men heldigvis kun et år, før han var tilbage i den lyseblå trøje. Vi kan i hvert fald konstatere, at han har haft en stor betydning for vores tilbagevenden til 1. division.

Der er et håb om, at Christian måske ikke er helt væk i klubregi, for han har nemlig nogle arbejdsmæssige kompetencer uden for banen, som vi godt kunne bruge fremadrettet, siger Wickmann. Men uanset hvad det ender med, så er det på sin plads med en stor tak til Christian for de til dato 208 kampe og ikke mindst hans måde at være på.

Fakta om "Crille"