Morten Nielsen i FCR til 2021

12. juni 2018

Pressemeddelelse

Det er med stor glæde, vi kan oplyse, at Morten "Skrappe" Nielsen har forlænget sin kontrakt med FC Roskilde, så den gælder til 2021.

Den farlige skarpretter kender vejen til netmaskerne, men har også blik for sine medspillere, og han kommer helt sikkert til at score mange flere mål i FCR-trøjen i tiden fremover.

"Skrappe" udtaler selv: "Jeg er utrolig glad for og være i FC Roskilde og har haft en god dialog med Bo og Theil, så jeg er rigtig glad for forlængelsen. Jeg vil arbejde hårdt for klubben og håber, jeg kan bidrage med, at vi i fællesskab kan få nogle gode resultater."

En tilfreds sportschef, Anders Theil, fortsætter: "Morten er en vigtig del af holdet og har en betydelig rolle i truppen. Der har hele tiden været interesse fra andre klubber, så det er godt for klubben, at få lavet ny kontrakt med Morten. Jeg synes Morten har vist sine kvaliteter - og ikke mindst arbejdet hårdt i kampene."

Morten "Skrappe" Nielsen i aktion...

Cheftræner Rasmus Monnerup:

”Skrappe” har været igennem utrolig meget i sin fodboldkarriere. Kæmpestore klubber og mange år i udlandet gør at han har prøvet mere end de fleste. Det har samtidig været en turbulent karriere med mange forskellige klubber, og relativ kort tid i hver klub. Det betyder også at FC Roskilde snart er den klub, Morten har repræsenteret i længst tid – nemlig siden 2016. Derfor er jeg glad og stolt over, at vi har kunne forlænge ”Skrappes” kontrakt, så vi får glæde af ham i endnu længere tid.

Efter min mening er Morten den bedste 9’er i første division, når han rammer sit niveau og er i topform. Han er stærk, har en god acceleration, er en dygtig afslutter og har et eminent blik for spillet.

Jeg er sikker på at vi vil se en endnu bedre ”Skrappe” i efteråret – og jeg glæder mig til at arbejde videre med ham.