Monnerup har ordet!

Endelig endelig endelig!

Efter hele fire hjemmekampe – som ikke rigtig har været hjemmekampe - kan vi endelig igen spille i Reden. Desværre har banen i Roskilde Idrætspark ikke været klar før nu, hvilket har betydet to besøg i Herlev, et i Gentofte og en kamp på vores kunstgræsbane. Pudsigt nok er vi ubesejret i såvel Gentofte som Herlev, men der skal ikke herske tvivl om at vi alle helst vil spille her i Reden.

Resultatmæssigt har foråret ikke været godkendt – især resultatet mod Nykøbing FC var en kæmpe skuffelse. Vi har spillet lige op med topholdene (minus de først 20 minutter mod Viborg), men vi har ikke fået de point, vi forventer af os selv. Det skal der rettes op på søndag mod Skive.

Skive har mildest talt haft det svært denne sæson. De har ikke vundet siden oktober, og må formentlig forberede sig på at spille 2. division efter sommerferien.

Skive har ellers stadig et rigtig godt hold med mange af de spillere, der spillede med om oprykning i sidste sæson. Det drejer sig blandt andet om Mathias Bersang, Jeppe Mogensen, Mathias Pedersen, Frederik Brandhof og Lawal.

De har dog ikke ramt resultaterne i denne sæson, selvom de i de seneste kampe har præsteret fint. Især mod Fredericia havde de fortjent mere. Ingen tvivl om at vi møder et såret dyr, som vil gøre alt for at få en sejr – men det vil vi også!

Vi har været lidt ramt her i foråret på skadesfronten – især vores ellers stærke offensiv har været hårdt ramt. Men det skal på ingen måde være en undskyldning og andre må gå ind og tage over for de skadede spillere. Det lysner dog på skadesfronten – Emil og Morten Nielsen er begge tæt på at være klar, ligesom Nøhr er på vej tilbage. Og så fik Robert sin første start mod Vendsyssel, så nu krydser vi fingre for at alle snart er helt klar.

Vi glæder os til at byde Skives trænere, ledere, fans og spillere velkommen i Reden søndag eftermiddag.

Der skal også lyde et velkommen til dommerne samt til vores trofaste fans – rigtig god kamp!

/Cheftræner Rasmus Monnerup