Pressemeddelelse

Mogens Daarbak A/S ny FCR Plus Partner

Det er med glæde, at vi endnu engang kan præsentere et nyt medlem til FC Roskilde-familien. Denne gang er det dog ikke en helt ny, da Mogens Daarbak Roskilde tidligere har været partner i FC Roskilde. Efter et par års fravær er de atter tilbage, og det er helt klart pga. af vores nye og mere professionelle setup.

Forretningschef Morten Lauritsen fra Mogens Daarbak Roskilde udtaler: "Vi er utrolig glade for at være tilbage i FCR. Vi har længe ønsket at være repræsenteret lokalt og med det nye FCR-setup, er jeg helt sikker på at Mogens Daarbak Roskilde og FCR er et super match. Vi glæder os til at deltage aktivt i netværket og møde en masse nye samarbejdspartnere".

Mogens Daarbak er et landsdækkende firma, med domiciler spredt ud over det danske land. De er totalleverandør af alt til kontoret, lige fra møbler, kontorartikler, kaffe, planter catering osv. Ja, der er faktisk ikke det de ikke har til et kontor, men man kan læse mere på deres hjemmeside.

• Velkommen tilbage til Mogens Daarbak A/S