Møller og Walldo stopper

4. juni 2018

Assistenttræner, Anders Møller Christensen, og fysioterapeut/fysisk træner, Morten Walldo, vil i næste sæson ikke være en del af trænerstaben, da de begge forlader FC Roskilde.

Begge har de tidligere spillet i FC Roskilde, inden de valgte henholdsvis trænergerningen, for Møllers vedkommende, og en karriere inden for fysioterapi/fysisk træner, for Walldos vedkommende.

Som Monnerup fortæller i nedenstående interview, har Møller haft en flot karriere som spiller, med utallige superligakampe for OB og Esbjerg, har været udlandsproffesionel i Gent (Belgien) og har spillet A-landskampe under Morten Olsen - blandt andet mod Portugal, hvor én af modstanderne var Ronaldo. De seneste halvandet år har FC Roskilde haft glæde af Møller som assistenttræner

Walldo har spillet i Brøndby, Hvidovre og FC Roskilde, og var - ganske som han også er som "Fys" og fysisk træner - seriøs, fokuseret, forberedt og altid i ualmindelig god form. Som Monnerup også fortæller, så kan Walldo stadig løbe med helt forrest, sammen med de allermest løbestærke spillere, når træningen står på de hårde løbeøvelser. Walldo har i alt været i FC Roskilde i mere end otte år.

De faglige evner er hos dem begge helt åbenlyse, men deres sympatiske personligheder og deres gode humør kommer også til at blive savnet.

FC Roskilde ønsker dem begge al mulig held og lykke fremover.