Mikkel Nielsen er ny mand i lyseblåt

For anden gang i denne uge er vi klar med en forstærkning frem mod næste sæson!

FC Roskilde har i dag skrevet kontrakt med 20-årige Mikkel Nielsen, der kommer til klubben fra Hvidovre IF.

Den lynhurtige højreback har skrevet under på en 2-årig aftale - til stor glæde for sportschef, Anders Theil:
“Mikkel er en meget spændende back, som vi tror har et enormt udviklingspotentiale. Han er meget aggressiv i sit pres og i sin spillemåde. Derudover er han virkelig hurtig på fødderne og typen der altid vil frem. Så uden tvivl endnu en forstærkning af truppen og endnu en spiller der passer godt ind i det vi gerne vil fremadrettet.”

Mikkel glæder sig til at komme i gang i Roskilde og er glad for at have sat sin underskrift:
“Jeg valgte FC Roskilde, fordi jeg har hørt en masse godt om de ting der sker i klubben i øjeblikket. Jeg glæder mig til at spille under Michael og opleve den måde, han gør tingene på. Hele projektet er spændende, og det er en rejse, jeg ikke kunne sige nej til. Jeg er sikker på, at det bliver en fest.

Jeg er skolet højreback, men har ingen problemer med at dække wing, hvis der er brug for det. Jeg spiller meget aggressivt og eksplosivt, så jeg kan komme med i det offensive spil så meget som muligt. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang!”

Velkommen til, Mikkel!