Mathias Gehrt skifter til FCR

28. januar 2017

Pressemeddelelse

Det er en udsøgt fornøjelse at kunne meddele, at FC Roskilde tilknytter endnu en dygtig spiller til den i forvejen stærke trup. Mathias Gehrt har skrevet under på en 2-årig aftale med FC Roskilde og bliver dermed den anden tidligere Brøndbyspiller, der - inden for få dage - kan trække i FCR-trøjen.

Mathias Gehrt udtaler: "Først og fremmest er jeg utroligt glad for at have skrevet kontrakt med FC Roskilde. Jeg synes klubben er meget spændene og i god udvikling, hvilket man også har kunne se på de spillere, de har kunne tiltrække de seneste år. Lige fra da jeg hørte om interessen fra klubben, tænkte jeg med det samme, at det lød spændende. Jeg synes klubben har et rigtig godt hold, med en masse dygtige spillere - og som jeg ser det - sagtens kan spille med i toppen af 1. division. Derudover håber jeg selvfølgelig, at jeg hurtigst muligt kan byde ind på holdet - og så glæder jeg mig til at lære gutterne at kende".

Den 24-årige hurtige offensivspiller, har spillet 55 kampe for Brøndby, inden turen i 2013 gik til ADO Den Haag i Holland. I sommeren 2016 vendte Gehrt næsen hjemad til Danmark, hvor det blev til et halvt år i FC Helsingør, som naturligvis rigtig gerne ville beholde Gehrt. Men det bliver altså i stedet FC Roskilde, der får fornøjelsen. Gehrt har endvidere spillet på alle ungdomslandsholdene fra U/16 - U/21.

En forståeligt tilfreds manager, Anders Theil, har følgende kommentarer til signingen: "Gehrt er en utrolig dygtig spiller, som har prøvet en hel del allerede. Han er dygtig i de små rum og har et rigtig godt blik for spillet. Så det er meget tilfredstillende, at vi har lavet en 2-årig kontrakt med Mathias. Mathias mangler stadig lidt for at ramme det niveau, der sendte ham til udlandet - men det skal vi sammen finde frem igen".

Velkommen til Mathias Gehrt!