Lokalbolig er ny netværkspartner i FCR

I de seneste to uger har vi budt mange både tidligere og nye sponsorere velkommen i FC Roskilde og vores erhvervsnetværk - i dag siger vi goddag til endnu en. Lokalbolig er ny netværkspartner i klubben, og det sætter vi stor pris på.

Lasse Hansen fra FC Roskilde er glad for tilgangen:
"At vi fortsætter vores vækst i netværket og sponsorlisten i FCR, er jeg super glad for. Nu glæder jeg mig til at Danmark forhåbentlig snart åbner op, såå vi kan mødes på kryds og tværs i netværket. Der er mange nye ansigter, som de gamle medlemmer skal stifte bekendtskab med, når vi åbner op. Det er jeg super glad for.”
Om Lokalbolig:

Vi ligger lige i hjertet af Roskilde.
Vil du gerne have det bedste boligsalg med den bedste salgspris? Så gå til en mægler der virkelig kender byen og området, som din bolig ligger i. Vores butik ligger på Københavnsvej 4 lige i centrum - og vores dør står altid åben. Du kan vælge at komme forbi til en kop kaffe. Men vi lægger lige så gerne vejen forbi dig og din bolig. Ring, så finder vi en tid, der passer dig.