Lindberg nettede to gange i testkamp

Det var en råkold kunstgræsbane i Roskilde Idrætspark, der dannede rammen om dagens testkamp mod Avarta, der i foråret spiller i oprykningsspillet i 2. division.

Der var fra cheftræner Rasmus Monnerups side lagt vægt på arbejdet med den defensive organisation, og det fungerede generelt fint. Der blev i løbet af kampen kun givet meget få chancer væk.

Offensivt producerede FC Roskilde adskillige tilbud, men i det åbne spil manglede der skarphed foran mål. Således var både Morten Nielsen og Kristian Lindberg alene med Avartas målmand, men begge afsluttede desværre lige på målmanden.

Morten Nielsen havde også en fin afslutning på træværket.

FC Roskildes to mål kom begge efter straffespark - begge gange begået af den uheldige Avarta-keeper, da han i feltet nedlagde en Roskildespiller. Begge gange var Lindberg usvigelig sikker fra 11-meterpletten. Målene faldt med ti minutters mellemrum i det 63. og 73. minut.

Avarta reducerede 10 minutter før tid efter et hjørnespark, hvor FC Roskilde ikke fik clearet bolden.

Startopstillingen til dagens testkamp var:

Jannick Storch, Stefan Hansen (anfører), Nicklas Mouritsen, Andreas Hermansen, Anders "Nille" Nielsen, Simon Richter, Mikkel Thygesen, Valon Ljuti, Mathias Gerht, Morten Nielsen, Emil Nielsen.

Truppen har et par spillere, der er ramt af sygdom, så både Schram og Gundelach var hjemme under dynen.

Vang og Robert er stadig ude med skader - det samme er Qvist, der dog er tættere på spilletid. Han trænede inden kampen.

Næste testkamp er på onsdag, hvor turen går til FC Nordsjælland. Her venter superligamandskabet, og der er kick off kl. 13:30.