Leverede fin indsats i højt tempo

FC Roskilde spillede første træningskamp efter sidste uges træningslejr i Tyrkiet, da holdet tog imod FC Nordsjælland på kunstgræsbanen i Roskilde Idrætspark.

FC Nordsjælland stillede med en blanding af superligaspillere, reservespillere og U/19-spillere - et hold der var teknisk dygtige og spillede hurtigt, når de havde bolden, men var måske en smule naive, når de skulle forsvare.

FC Roskilde leverede en god præstation og vandt fortjent kampen. Mange af Roskilde-spillerne leveret en rigtig godt præstation, som giver tro på, at der nok skal blive hentet point hjem til domkirkebyen, når 1. division går i gang. Kun en personlig fejl gjorde, at FCN fik reduceret til 3-1.

KAMPFAKTA

FC Roskilde - FC Nordsjælland (2-0) 3-1

Mandag, den 2. marts 2015
Kampstart: 16:00
Roskilde Idrætspark
Tilskuere: 50-100
 
10' 1-0 Lars Brøgger (FCR)
45' 2-0 Kristian Geertsen (FCR)
Pausestilling: 2-0
55' 3-0 Mark Leth (FCR)
57' 3-1 FC Nordsjælland
Slutresultat: 3-1
 
Kampreferat (af Patrick Werther):
Kampen startede i højt tempo, med to veloplagte hold. Intensiteten er høj de første 10 minutter, hvor første store chance tilfalder Roskilde. Et indspil til dagens angriber, Lars Brøgger, der sikkert bliver omsat til en scoring. Fortjent 1-0 til Roskilde efter 10' minutters spil.
 
Resten af første halvleg fortsætter i højt tempo, med et Nordsjælland-hold der prøver at bevare roen og spille sig igennem. Det lykkedes dem også fint til tider, men et godt spillende Roskilde mandskab, ført an af en hårdarbejdende midtbane bestående af Jesper Bech, Nikolaj Hansen og prøvespilleren Morten Bertolt, formåede at arbejde sig igennem. Kort før pausen får Kristian Geertsen en bold i dybden, som han sikkert sætter i kassen, efter at have sat en forsvarsspiller af.
 
Begge hold kommer fint ud til anden halvleg, men et tydeligt opsat Roskilde-mandskab, skulle ikke bruge lang tid før nettede igen blafrede bag Nordsjællands målmand. Godt 10 minutter er der spillet af anden halvleg, da Mark Leth modtager bolden på venstre kant, hvorefter han trækker ind i banen og afslutter mod det korte hjørne, 3-0! 
 
Nordsjælland fik dog hurtigt svaret igen og pyntede dermed på slutresultatet som blev 3-1.