Lasse Brandt Hansens alvorlige skade

FC Roskildes altid hårdarbejdende offensivspiller, Lasse Brandt Hansen, blev skadet i slutningen af sidste sæson og den skade plager ham stadig meget.

Først regnede vi med at Lasse kunne blive klar og allerede være med i opstarten til den nye sæson, men den drøm løb hurtigt ud i sandet.

Ved nærmere undersøgelser hos Kim Fys og en læge, har man fundet ud af at Lasses ledbånd er revet over på indersiden af knæet og at det forreste korsbånd også er beskadiget - muligvis revet over.

"Jeg har to muligheder, stoppe karrieren eller blive opereret. Hvis jeg vælger at blive opereret, vil der komme en lang genoptræningsperiode på et år. Min kontrakt med Roskilde løber kun det næste år, så der er chance for at jeg står uden kontrakt, når jeg kommer tilbage. Efter genoptræningen er det ikke engang er sikkert, at jeg kommer til at kunne yde 100 procent igen."

"Jeg gør mig selvfølgelig en del overvejelser også med hensyn til fremtiden. Jeg har et job ved siden af fodbolden, som går rigtigt godt - så jeg gør mig en del tanker og snakker med forskellige specialister."

"Jeg har ingen smerter i hverdagen og jeg kan sagtens gå, cykle, styrketræne og løbe uden problemer. Da der er chance for at operationen ikke vil virke 100 procent optimalt, så vil jeg måske have smerter resten af mit liv, så det er et svært valg."

Lasse er stadig en del af FC Roskildes trup, men han overvejer stadig situationen og ved derfor endnu ikke hvad han vil gøre og hvad fremtiden vil bringe i forhold til fodbolden.

Vi ønsker Lasse rigtig god bedring og vi ønsker, at han træffer det valg, der er det rigtige for ham - uanset hvad det må blive.

Lasse Brandt Hansen (a.k.a. "Lass") står over for en svær beslutning. "Lass" er en spiller, der går 100% ind i tacklinger og kæmper altid for at bringe det bedste til holdet.