Kristian Lindberg skifter til FCR

Til dagens spillerpræsentation var der annonceret en overraskelse på fanklubbens Facobook - nemlig nyheden om tilgang af en ny angriber til FC Roskildes trup. Denne spiller er FCN-talentet Kristian Lindberg, der altså nu har skiftet FCN ud med FCR. Lindberg har underskrevet en ét-årig kontrakt.
Om tilgangen af den målfarlige angriber udtaler Anders Theil: "Endnu en spiller som vi har prøvet at hente før er kommet til klubben. Lindberg er en fantastisk afslutter og har en god timing i feltet. Han har altid lavet mål og blev tidligt rykket op i FC Nordsjællands 1. holdstrup. Lindberg har mange ungdomslandskampe, samt både Superliga- og europæiske kampe på cv'et. Så vi håber, at Lindberg får udløst dit potentiale i Roskilde-trøjen".
Kristian Lindberg udtaler selv: "Jeg er utrolig glad for min mulighed for at komme til Roskilde. Jeg synes bestemt, at det er et utrolig spændende hold med et utroligt spændende projekt, som jeg gerne vil være en del af. Én af de flere spændende og gode ting ved at skifte til Roskilde er at de som et af meget få hold i Danmark har en angrebstræner til rådighed, hvilket jeg synes er noget, der er meget undervurderet!

Lige så vigtigt det er for målmænd at have en målmandstræner, lige så vigtigt er det også for angribere.. Så jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med at arbejde sammen med hele holdet og hele trænerteamet. og så glæder jeg mig ikke mindst til at vinde nogen kampe med Roskilde, så vi kan ligge og ikke mindst slutte i toppen af 1. division, for der er langt større potentiale i spillertruppen end den nuværende 10. Plads.. Og jeg er sikker på at vi nok skal få os arbejdet op i toppen af tabellen, hvor jeg mener at Roskilde hører til".

VELKOMMEN TIL KRISTIAN LINDBERG!