Konkurrence - navngiv vores Ørn

19. marts 2017

I fredags præsenterede vi vores nye vogter, i form af en havørn - men den har endnu intet navn, og her skal vi bruge DIN hjælp!

Du har nu muligheden for at hjælpe os i jagten på et navn, samtidig med, at du kan vinde én af nedestående præmier:

- Indgang for fire personer til Falkecenter Samsø og gavekort til MacDonald's (menu til fire personer). Her kan du opleve hvor ørnen er vokset op, hvilke trygge rammer den lever i og se de mange andre ørne, den hver dag flyver frit i naturen sammen med.

eller

- Oplev én udvalgt FC Roskilde-hjemmekamp fra vores Spar Nord Lounge for fire personer. Få taget et unikt billede med vores Ørn, mens I er iført signerede FC Roskilde-trøjer.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive DIT forslag til Ørnens kommende navn i kommentarfeltet eller sende en mail til mette@fc-roskilde.dk med dit bud.

Et udvalg vælger tre af jeres navneforslag ud og disse tre præmieres med en af ovenstående valgfrie præmier. Udvalget vælger ørnens navn blandt de tre vindernavne.

 
Udvalget består af :
Christian Møller Jensen (FC Roskilde Fanclubs bestyrelse )
Lotte Fang (Lokalhistoriker)
Bo Tue Knudsen (Bestyrelsesformand i FC Roskilde) 
 
NB: Konkurrencen slutter torsdag, den 23. marts 2017, kl. 20:00.
 
Havørnens vilkår:
 
"Det er vigtigt at understrege, at vi ved, at ørnen har de bedste vilkår. Den er nøje udvalgt og trænet til at flyve frit over stadion til kampene", udtaler aministrerende direktør Dennis Poulsen.
 
Ørnen er opvokset i fangeskab og har aldrig kendt til andet - og i dag bor den sammen med andre ørne i store volierer. På lige fod med andre dyr i fangeskab, f.eks. heste, hunde, katte - eller som en falkonér har rovfugle - skal de naturligvis passes forsvarligt. Det har været vigtigt for FC Roskilde, at disse vilkår er tilstede. Derfor er ørnen også fundet i samarbejde med Flemming Salomonsen, der er professionel falkonér og har trænet ørnen siden sommeren 2016.

Konkurrence - navngiv vores ørn