Kom til ølfest på onsdag

Efter lørdagens overbevisende sejr på Ølstykke Stadion, der jo - som bekendt - sikrede oprykning til NordicBet-ligaen, har vi fået følgende reaktioner fra anfører Nicolaj Hansen og cheftræner Anders Theil:

Oprykningen blev en realitet med hele fem kampe tilbage, hvilket må siges at være et klart signal om, at FC Roskilde i denne sæson har været et niveau over alle de øvrige hold - fx. er Næstved og Fremad Amager slået sikkert både på hjemme- og udebane.

Holdet har være stabilt og har spillet med et højt bundniveau, alle i truppen har været taktisk disciplinerede - uanset om det er en erfaren stamspiller, eller en ny ung spiller, som fx. Robert Larsen, der griber chancen - og så har Emil Nielsen været uimodståelig med sine mange scoringer og assists.

18 sejre i streg siger vel også alt? - og så tæller vi endda ikke træningskampen sidste onsdag med...

Allerede på onsdag, den 28. maj, 2014, kl. 19:00 i Roskilde Idrætspark, har gutterne chancen for den 19. sejr i træk. Det sker når BK Frem besøger os. Så mød op til denne herlige fodboldaften, hvor FC Roskilde byder velkommen til ølfest, og vær med til at hylde "de lyseblå".

Ølfesten starter kl. 17:30, hvor der er følgende tilbud:

  • Én indgangsbillet
  • 2 stk. fadøl eller sodavand
  • 1 stk. pølse m/brød

Prisen for hele herligheden er kun kr. 100,- kroner

Hvis du har sæsonkort, kan du købe 2 stk. fadøl eller sodavand + 1 stk. pølse m/brød for kr. 60,- kroner.

Billetterne kan købes på vores hjemmeside her eller ved indgangen.

Der er opsat telt på stadion, hvor der kan købes den sædvanlige Unibrew fadøl. Der vil være serveringspiger og konkurrence om gavekort fra BAUHAUS på henholdsvis kr. 300,- kroner, 200,- kroner og 100,-.kroner.

Vel mødt!