Kom gratis med til Silkeborg!

24. februar 2019

Af: Alfred Winther Groth

En måske historisk spændende forårssæson i NordicBet LIGAen venter os, når bolden igen ruller.

Efter en noget frustrerende start på efteråret kom drengene godt igen, og rekordsejren mod FC Fredericia (læs mere her) var et klart pejlemærke i forhold til, hvilken retning det nye trænerteam vil se drengene bevæge sig mod. Selvom sejrene mod Viborg, Fredericia og ikke mindst HB Køge lunede, kan vi ikke løbe fra, at vi lige nu har en position i tabellen, der er langt fra ønskværdig.

Vi ligger fortsat kun à point med Hvidovre og er kun over nedrykningsstregen takket være en bedre målscore. Derfor skal alle sejl sættes ind på at vinde og få så mange sejre som muligt i foråret.

Det har vi mulighed for, når vi den 3. marts tager hul på forårssæsonen i en spændende kamp mod Silkeborg IF. Her har du mulighed for at komme med og se opgøret på det flotte nye JYSK Park.

Vores hovedsponsor CP ApS har sammen med Roskilde Teltudlejning og koncertbussen.dk gjort det muligt for medlemmer af vores fangruppe at komme gratis afsted.

Så tag derfor med, få en god dag i selskab med de andre Ørne og giv drengene al den støtte, de har behov for.

Praktisk info:

Søndag den 3. marts. Kampstart klokken 13:45 på JYSK Park, Silkeborg IF – FC Roskilde.

Afgang fra Roskilde Idrætspark (Rådmandshaven 4, 4000 Roskilde) klokken 08:30.

Alle i bussen kommer gratis ind til kampen.

Pris: Gratis for medlemmer af fangruppen, 150 kroner for ikke-medlemmer.

Tilmelding: Skriv eller ring til Steen Koustrup Christensen, formand for fangruppen, på 40857302.