Knebent nederlag trods lynscoring

31. oktober 2020

Lørdag skulle FC Roskilde forsøge at fortsætte pointjagten efter den seneste sejr over Skovshoved IF. Slaget skulle stå i Frederiksberg Idrætspark (på kunstgræs) mod FA 2000, der har etableret sig som et solidt midterhold.

FCR fik en lynstart og da der var gået et minut, havde Casper Grening sparket "Ørnene" foran 0-1 med en flot scoring.

Det så dog ikke ud til at ryste hjemmeholdet nævneværdigt og de arbejdede sig langsomt ind i kampen. Det var som om FC Roskilde havde svært ved at holde fast i bolden og etablere det offfensive spil. Der blev ofte sendt lange bolde frem til angriberne, men resten af holdet "skubbede ikke op", så det hele hang ikke rigtig sammen.

FA 2000 havde derfor bolden mest på deres fødder og forsøgte at bygge op. Der var dog lange perioder i kampen, hvor ingen af holdene spillede sig frem til de store chancer.

Hjemmeholdet fik sat deres scoringer ind på de tidspunkter af kampen, hvor de gør rigtig ondt. Kort før pause udlignede de og fem minutter før lukketid bragte de sig så foran med 2-1. FCR jagtede udligningen i kampens døende minutter, men havde desværre ikke held med det.

Nu venter lokalbraget på fredag, når Roskilde KFUM gæster Roskilde Idrætspark. KFUM spillede også lørdag og vandt ude over Skovshoved med 1-2. Så der er lagt op til en ren gyser.

Grundet de nyeste Coronarestriktioner, skulle taktikmødet afholdes ude i den friske luft.

Højdepunkter:

1': Lynscoring af Casper Grening. Daniel Segev Jørgensen sender en bold i dybden til Monday, der fint tager den med sig - han får afsluttet, men keeperen afværger i første omgang - bolden springer dog ud til Grening, der halvflugter den i kassen. Super fin aktion.

40': Hjemmeholdet sender et indlæg i feltet fra højre side til modsatte stolpe - Frederik Vang tøver, så Sebastian Jacobsen header modsat - bolden er stadig i luften og Vang får på stregen viftet den væk. Linjedommeren vinker dog bolden over stregen og udligningen er en kendsgerning.

Pause

76': Indskiftede Mileta er helt nede i egen forsvarszone, hvor han erobrer bolden - han driver bolden frem og afleverer frem i banen. Han når selv med helt frem og får bolden tilbage i højre side af feltet, hvorfra han banker på mål - desværre også over mål.

85': FA 2000 bringer sig på 2-1. En bold spilles op i hjemmeholdets venstre side, hvor Lucas Lodberg eksplosivt "vender på" en ellers godt fightende Burak Bozdemir på høje back. Lodberg trækker ind i banen og banker bolden fladt i mål via den ene stolpe.

89': FCR sender langt indkast i feltet - FA 2000 afviser i første omgang, men bolden lander ved kanten af feltet, hvor Ronan Wynne står klar og afslutter. Præcisionen mangler dog og bolden suser over mål.

En synligt skuffet Daniel Segev Jørgensen efter kampen.

Kampfakta


FA 2000 - FC Roskilde 2-1 (1-1)

Lørdag, den 31. oktober 2020, kl. 13.45

Frederiksberg Idrætspark

Tilskuere: 252

2. division

Dommer: Milad Rajabi

Linjedommere: Mohammad Ammar Al-Gharawi & Rune Tychsen

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen (anfører)

Ronan Wynne

Daniel Segev Jørgensen

Victor Guldbrandsen

Oliver Juul

Bilal Masaad

Burak Bozdemir

Henrik Ravensbeck

Andreas Maarup

Casper Grening

Monday Etim

 

Kampforløb:

1' 0-1 Casper Grening (FCR)
34' Advarsel Henrik Ravensbeck (FCR)
40' 1-1 Sebastian Jacobsen (FA 2000)
73' Advarsel Daniel Segev Jørgensen (FCR)
85' 2-1 Lucas Lodberg (FA 2000)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
62' Casper Grening Mileta Rajovic
62' Bilal Masaad Oussama Djafer-Bey
88' Henrik Ravensbeck Isaac Kannah

 

Ikke benyttede spillere:

Conrad Kromann (målmand)

Gustav Vind Rasmussen

Amin El-Barrani

Marc Sørensen