Kaptajnen bliver på broen

Det er med største fornøjelse vi man meddele, at anfører Stefan Hansen har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse til sommeren 2020 med FC Roskilde.

En begejstret cheftræner, Rasmus Monnerup, udtaler: "At vores anfører har valgt at forlænge sin aftale er naturligvis ekstremt glædeligt. "Stev" er en glimrende forsvarsspiler, og en fantastisk leder på sin helt egen måde. Han er virkelig vellidt af alle i og omkring truppen, og har en kæmpe betydning for vores gode miljø. Jeg forventer at "Stev" bliver endnu bedre, nu hvor hans fokus kommer til at være 100 procent på fodbold.

Han har de helt rette værdier, som vi sætter så stor pris på i FC Roskilde. Han er ydmyg, dedikeret, seriøs, empatisk – og så har han et kæmpe vinder-gen. Jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde med "Stev" i fremtiden."

Anders Theil er enig, og fortsætter: "Stefan går altid forrest og har de værdier vi rigtig godt kan lide i FCR - han er hårdtarbejdende og meget vellidt i klubben."

Theil og kaptajn Hansen trykker næver på et fortsat godt samarbejde i fremtiden.

Kaptajnen selv udtaler: "Jeg er rigtig glad for at få forlænget min aftale i FCR. Jeg nyder at være i klubben med alle de gode mennesker som er i FC Roskilde. Jeg glæder mig også til det nye set-up med fuldtid, da jeg virkelig tror på det kan flytte os alle sammen. Der er sket meget med klubben i de 3 1/2 år jeg har været der, og jeg glæder mig helt vildt til at være med til at flytte den endnu mere i den rigtige retning i de kommende år."
Stefan Hansen, i daglig tale "Stev", er for tiden på juleferie, så her fra webredaktionen skal til kaptajnen lyde et "glædelig jul og godt nytår". Det er uden for enhver tvivl, at "Stev" er en fornøjelse at have i FCR-trøjen.