Kan FCR gå ubesejret gennem foråret?

3. februar 2017

Der venter et spændende forår i 1. division, hvor FC Roskilde skal forsøge at holde sin plads i toppen af rækken, og dermed kæmpe med om oprykning til Superligaen. Én vigtig del af den mission bliver at undgå nederlag.
 
I den tætte række er der ingen hold, der har undgået at gå fra banen uden at måtte lide et nederlag. Faktisk har både Hobro og Vendsyssel, der ligger over FC Roskilde i tabellen, tabt hele seks kampe, hvilket viser hvor lige rækken er. FC Roskilde har tabt fem gange hidtil.
 
FC Roskildes betting partner, Bet25.dk, har leget lidt med tanken om at FCR kan gå igennem foråret uden at tabe en kamp, hvilket efter al sandsynlighed også vil betyde en oprykning til Superligaen.
 
Skulle Anders Theils mandskab gå igennem foråret uden at tabe én eneste kamp, så kan du lige nu få pengene hele 500 gange igen hos Bet25, hvor der også er en masse andre specialspil. 
 
Første kamp uden nederlag kunne passende allerede være i forårspremieren d.  5. marts, hvor FC Roskilde gæster AB.
 
Du kan finde flere specielle spil på FC Roskilde på Bet25.dk under Fodbold > Danmark > FC Roskilde Specials
 
Husk at hver gang du spiller på Bet25.dk - og skulle være uheldig at tabe dit spil, så sender du 25% af det tabte beløb tilbage til FC Roskilde, hvis du er registreret som FC Roskilde-støtte hos bookmakeren. Dette gøres under din profil, når du er logget ind.