Jyske Bank forbliver Partner i FCR

Det er med stor glæde, at vi kan løfte sløret for endnu en genforhandling. Jyske Bank fortsætter som partner i FC Roskilde. Jyske Bank har været med i vores netværk de sidste mange år, derfor er vi utrolig glade for endnu en gang at kunne præsentere dem i vores erhvervsnetværk. Udover det, har Jyske Bank i år valgt at vise lidt større synlighed på stadion, i form af en bandereklame.

Lasse Hansen fra FC Roskilde er glad for, at Jyske Bank fortsætter i klubben: “Tak til Jyske Bank for at de vil støtte lokalt og være med til at løfte fodboldkulturen i Roskilde. Uden lokal opbakning er det umuligt at drive en fodboldklub på dette niveau. Desuden er Jyske Bank stort set altid med til alle aktiviteter i forbindelse med erhvervsnetværket, netværksmøder, madklubben, rejser og pre-match."