Jungsgaard om årets første test

23. januar 2019

Om onsdagens træningskamp mod B93, havde cheftræneren følgende at sige efter slutfløjt:
“Jeg så noget af det jeg gerne ville, men jeg så også noget andet. Jeg syntes de første 70 minutter var fine og godkendt, vi skaber det vi skal og spiller på en lidt anden måde end vi har gjort tidligere, det syntes jeg så fornuftigt ud.

Tre mand i forsvaret i dag, er lige så meget fordi, at jeg gerne vil have to mand i angrebet. Jeg synes Hermansen så rigtig fin ud i midten, med Kyle på højre side og Oliver på venstre, der begge også så rigtig fine ud. Hvis man spiller med fire henover midten, så kommer man nogle gange i undertal derinde. Jeg syntes samtidig ikke, at vi har haft så mange kantspillere, der kunne bidrage i en 4-3-3 på den måde, og jeg vil gerne have Younes ind i midten. Jeg vil gerne have Younes til afslutninger, jeg synes ham og Sebastian ser rigtig fine ud sammen. Når Younes spiller på kanten, er der en tendens til, at han får bolden for lidt. Jeg synes, at han skal have bolden så meget som muligt i mellemrummet.

Philip Rejnhold spillede på midten i dag, og hvis vi ikke har andre centrale midtbanespillere, så er Philip jo en mulighed derinde. Lige nu har vi kun Halse der spiller den position. Der er stadig tid i transfervinduet, og til spørgsmålet om truppen og eventuelle tilføjelser, sagde Martin Jungsgaard: “Jeg har denne gruppe spillere til rådighed lige nu, men det er klart, at der skal mere til. Når vi begynder at skifte, så kan enhver jo se, at truppen ikke er bred nok. Det var den måske heller ikke sidste år, men nu har vi skåret et par stykker fra.

Hvad jeg savner allermest? Noget centralt. Allermest så savner jeg Robert Larsen, men han kommer nok ikke til at spille lige nu. Og så savner jeg også Mikkel Basse. Kunne jeg have haft de to, oveni det vi allerede har til rådighed, så synes jeg faktisk, at vi ville være rigtig godt stillet.

Så vi mangler i det centrale område i hvert fald - men det er bare ikke spillere der går sindssygt mange rundt af, ikke på det niveau vi har været vant til. Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at hvis Robert ikke havde haft den skade, han nu en gang har, så havde han jo aldrig spillet i FC Roskilde. Så det er i den kaliber, vi leder efter, men til det vi har at gøre godt med, bliver det selvfølgelig også svært."