Jubilæums- og oprykningsfest

Efter kampen mod FC Helsingør blev den flotte sæson markeret med en kombineret 10 års jubilæumsfest og oprykningsfest i Roskilde Idrætspark.

Aftenen var fyldt med herlige oplevelser og indtryk - i flæng kan nævnes:

Taler af formand Carsten Wickmann - Roskildes borgmester, Joy Mogensen - direktør Bo Tue Knudsen - cheftræner Anders Theil og anfører Nikolaj Steen Hansen.

Emil Nielsen blev kåret til årets spiller efter sin flotte sæson og FC Roskildes første æresmedlem blev annonceret - det var tidligere formand Thomas Fogt, der blev glædeligt overrasket.

Efter den dejlige mad, taler og kåringer blev spillertruppen overrakset med tre limo'er, der kørte dem til fest i København, hvor deres venner stødte til - og hårdnakkede rygter vil vide, at de havde en rigtig festlig aften. I hvert fald var det en velfortjent fest for gutterne.

Her viser anfører Nikolaj Steen Hansen pokalen frem

Aftenen var et flot punktum på en - på alle måder - fantastisk sæson. Nu er der en kort sommerpause - træningen starter igen den 7. juli 2014 - og så skal fokus rettes på en ny og udfordrende sæson i NordicBet-ligaen, som er pakket med spændende og seværdige kampe.

God sommer og vel mødt i Roskilde Idrætspark til sæson 2014/2015.