Jesper Bech valgte FC Roskilde

De seneste dages rygter om at Jesper Bech var på vej til FC Roskilde er nu blevet bekræfter i og med at de to parter har indgået en aftale, der rækker 1½ år frem i tiden.

Jesper Bech, der kommer fra en fri transfer fra Silkeborg er flyttet til København og ville derfor gerne finde en klub ikke så langt fra bopælen. Og valget er altså faldet på FC Roskilde.

Jeg har haft en fantastisk god dialog med Bo og Anders (FC Roskildes direktør og træner) og de har fortalt mig, hvad målet med min ansættelse er, siger Jesper Bech med et smil på læben. Overlevelse i 1. division, og der må jeg jo sige, at jeg har en vis erfaring, ikke mindst fra min tid i Silkeborg, og jeg tror egentlig godt, at jeg kan bidrage til at opfylde den målsætning. Her tog vi en kamp ad gangen, og sådan bliver det givetvis også i Roskilde.

Når jeg har valgt at træde et skridt ned i rækkerne, så skyldes det, at jeg med mine 32 år også er nødt til at tænke på livet efter fodbolden, så træning og kamp skal kunne kombineres med et civilt job. Det arbejdes der også på, så forhåbentlig går det hele op i en højere enhed.

Og skal jeg være helt ærlig, så har min gode ven Rajko Lekic også haft en lille finger med i spillet. Vi kender hinanden godt, og han har været varm fortaler for FC Roskilde, hvor han selv har spillet frem til juni sidste år.

32-årige Jesper Bech har i karrieren både gjort sig som midtbanespiller og angriber og har tidligere optrådt for FC København, Malmø FF, Esbjerg og nu senest Silkeborg.

FC Roskildes træner Anders Theil er naturligt nok også ganske godt tilfreds med, at Jesper Bech valgte ”de lyseblå”. Jesper er en spiller med en stor erfaring, og det får vi brug for i kampen om overlevelse. Han har et fantastisk godt blik for spillet og nogle rigtig gode berøringer og vendinger og er samtidig meget pasningssikker. Hans timing i spillet og feltet er rigtig god.

Så der er ingen tvivl om at vi har fået en spiller ind på holdet, som vil forstærke os. Samtidig har han en spillestil som passer godt til den måde vi gerne vil spille på, som er lidt anderledes efter afgangen af Emil Nielsen til Rosenborg, slutter Theil.