Jeppe Illum træner med på ubestemt tid

16. marts 2019

Den tidligere U21-landsholds- og Vendsyssel-spiller træner med truppen på ubestemt tid i løbet af foråret.

I starten af marts måned blev det stadfæstet, at Jeppe Illum ikke kunne optræde for Næstved Boldklub, som han ellers var blevet udlånt til fra Vendsyssel FF for resten af sæsonen. Men på grund af administrative fejl gik låneaftalen ikke igennem. Illum kan dog ikke optræde for andre klubber for resten af sæsonen.

Derfor er Illum tilknyttet truppen på ubestemt tid, hvor han holder sit træningsniveau ved lige og bidrager til bredden i truppen.

Illum beskrives som en teknisk god spiller, der ofte har en afgørende – om ikke næstsidste – fod på bolden.

Jeppe Illum har kontraktudløb med Vendsyssel FF den 30. juni 2019. Indtil da kan han ikke optræde for nogle klubber.