Jan Kristiansen til FC Roskilde

25. juli 2015

PRESSEMEDDELELSE

FC Roskilde har sikret sig den rutinerede Jan Kristiansen på en 1-årig kontrakt.

Den 33-årige midtbanespiller har i mange år spillet på allerhøjeste niveau, så det er en kapacitet, der nu trækker i den velkendte lyseblå FC Roskilde-kamptrøje. Jan har spillet 213 kampe for Esbjerg fB, 47 kampe for FC Nürnberg, 130 kampe for Brøndby og 29 kampe for FC Vestsjælland.

Endvidere har han repræsenteret Danmark i 11 A-landskampe, samt 24 U-landskampe.

Og hvem husker ikke hans brag af et langskudsmål for FC Nürnberg, der afgjorde den tyske pokalfinale mod VfB Stuttgart, den 26. maj 2007 - og dermed sikrede han sin daværende klub den 4. pokalsejr i historien.

Jan har deltaget i træningen, her lørdag morgen, og så bliver det spændende, om han allerede søndag kan få debut i premierekampen mod FC Helsingør. Det kan kun tiden vise.

Om "signingen" af Jan Kristiansen udtaler cheftræner Anders Theil: "Det er fantastisk, at det lykkedes os at lande Jan. Han er en spiller, der virkelig går forrest både til træning og i kamp og han har en rutine, som vil gavne holdet og klubben. Han sparker godt med begge ben og har et godt blik for spillet samt gode berøringer på bolden".

At FC Roskilde har været i stand til at hente Jan Kristiansen, er gjort muligt som følge af et ekstraordinært sponsorat af Tom Rasmussen fra Roskilde Teltudlejning. FC Roskilde takker for den enestående opbakning.

• Alle i FC Roskilde byder Jan velkommen!