Jakob Skovgaard trækker i lyseblåt

Tidligere i dag sagde vi farvel til en spiller, her til eftermiddag siger vi goddag til en ny! Jakob Skovgaard er ny mand i lyseblåt, efter han nu har underskrevet en aftale med FC Roskilde. Den 26-årige midtbanespiller kommer til fra HIK.

Sportschef, Anders Theil, glæder sig over tilføjelsen af Jakob til truppen:
“Vi har set Jakob an i lidt tid nu, og han er en rigtig dygtig spiller, som vi glæder os til at se endnu mere til fremover. Jakob passer perfekt ind på vores midtbane, hvor han spiller med stort overblik og har en fremragende venstre fod. Vi glæder os.”

Vores nye midtbanemand glæder sig også over skiftet:

“Jeg ser FC Roskilde som en rigtig fed klub, og har altid gjort det. Jeg kender Michael Jørgensen fra en masse indendørs fodbold, så ham har jeg kendskab til på forhånd. Jeg har kun haft gode snakke med ham og Anders Theil, der har gjort det mere attraktivt. Projektet som helhed tiltrækker mig - en masse unge spillere, der er sultne. Det er et rigtig godt match. Jeg glæder mig til at komme i gang.”

Velkommen til, Jakob!