Interview med Rasmus Monnerup

14. november 2016

Interview

FCR Web:

Det bliver til en utrolig vigtig udesejr over Fremad Amager - blev det den slåskamp på banen, som du havde regnet med?

Rasmus Monnerup:

"Det gjorde det helt bestemt - og som vi har snakket om, så var vi jo meget i tvivl om den kamp overhovedet kunne spilles. Vi var også lidt bekymrede, da vi så kom og så banen, hvor vi snakkede om, om det overhovedet var forsvareligt at spille den i forhold til spillernes sikkerhed. Men Fremad Amager og John Faxe var meget stålsatte på, at kampen skulle gennemføres - og det er vi selvfølgelig glade for at de gjorde, haha. Men ja, det blev den slåskamp, som du siger, og som vi også vidste det gjorde - men som vi også har snakket om, så skal vi også kunne det. Jeg synes, at vi har været rigtig gode i de kampe hvor banerne har været gode, men at vinde i den her periode, hvor banerne ikke er så gode, er super vigtigt. Det er fantastisk, og det er her man virkelig henter vigtige point”.

FCR Web:

Du nævner det selv i omklædningsrummet i dag; vi har en del skader og nogle spillere med som måske ikke har spillet så meget. Hvordan synes du de præsterede?

Rasmus Monnerup:

“Som jeg lige sagde til dem derinde, så er det jo fantastisk at se. Én ting er jo, at vi synes vi har en god trup og at vi arbejder med dem hver dag, og synes de gør det fantastisk dér. Så er folk jo generelt rigtig glade for at komme til træning og yder en god indsats hver gang, men det er én ting, når det gælder kamp og vigtige point, så er det jo noget andet, og det er vi rigtig glade for at se - at folk ligesom går ind og fyrer den af, holder aftalerne og præsterer på et rigtig højt niveau. Det lover godt”.

FCR Web:

To kampe tilbage før vi går på vinterpause, og vi er tilbage i top 3. Udover at det selvfølgelig ser godt ud, hvad tænker du så om det?

Rasmus Monnerup:

“Som du selv siger, så ser det jo rigtig godt ud - og kan vi ligge deroppe så er det jo perfekt. Men det er klart, at det handler om hele tiden at tage små skridt og ikke blive duperet af at vi nu ligger hvor vi gør. Men det er klart, at vi havde en målsætning for de sidste 4 kampe, som vi lavede efter nederlaget i Fredericia - der blev vi enige om at skulle hente 8 point, og nu har vi fået 4. Vi mangler stadig 4, og det går vi benhårdt efter at få".