Interview med Lasse Brandt Hansen

Lasse Brandt Hansen - eller "Las" som han kaldes til daglig - er vendt hjem efter et halvt års lejeophold i den ambitiøse 2. divisionsklub, Nykøbing FC.

FCR Web-redaktionen har fanget "Las" for at få en status på vores sympatiske og altid glade og positive offensivspiller.

FCR Web: Efter en længere skadespause, blev du i sommer udlånt til Nykøbing FC. Her et halvt år senere er du nu igen tilbage i Roskilde, hvordan vil du beskrive lejeopholdet?

LBH: Mit lejeophold i Nykøbing var en meget blandet oplevelse - men et spændende ophold. Det var selvfølgelig svært at komme ind på et hold, som var igang med sæsonen, og har et koncept som er anderledes end det i Roskilde. Jeg fik desværre ikke lige så meget spilletid som ønsket, men selvtilliden og fødderne havde godt af lige at få det ene ekstra sekund på bolden. Så alt i alt føler jeg mig mere som den "gamle" Lasse igen.

FCR Web: Hvordan føles det at være tilbage i vante omgivelser her i Roskilde?

LBH: Det er super dejligt at være tilbage i mine vante omgivelser. Roskilde er den klub jeg helst vil spille for. Jeg har selvfølgelig savnet drengene og menneskerne omkring klubben, så jeg ser frem til at tilbringe tid i Roskilde igen.

FCR Web: Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange måske ser vores offensiv som en mangelvare til tider, kan du komme "hjem" og lave om på dette?

LBH: Jeg ved ikke om jeg synes, at der har været en mangelvare med det offensive, men man kan vel altid ønske sig at score flere mål. Jeg synes der er nogle dygtige spillere på de forreste pladser. Jeg kan ikke garantere at jeg er det som mangler, men jeg er selvfølgelig en anden type end de andre spillere. Så jeg håber bestemt, at vi kan supplere hinanden og skabe en farlig offensiv, hvilket jeg synes vi er dygtige nok til.

FCR Web: Vi overvintrer på niendepladsen i ligaen, uden farer for nedrykning grundet FC Vestsjællands konkurs. Hvordan skal målsætningen for foråret lyde, både personligt og holdmæssigt?

LBH: Det giver selvfølgelig en hvis form for frihed og tryghed, at man ikke skal frygte at tabe kampene, så forhåbentligt lukker det kampene lidt mere op. Men målsætningen for holdet skal da bestemt være at komme så langt op i rækken som muligt. Vi har en fantastisk trup med potentiale til mere end en 9 plads. Mine personlinge målsætninger er først og fremmest at komme i god fysisk form og tilkæmpe mig en plads i kamptruppen. Jeg vil kæmpe videre og se om jeg kan gøre mig fortjent til en startplads. Vi er mange dygtige offensive spillere i truppen, så der er hård konkurrence. Samtidig har jeg udløb til sommer, så jeg har også en forlængelse at kæmpe for.

FCR Web: Hvad er det fede ved det her Roskilde-hold?

LBH: Det fedeste er helt klart den stemning, der er i truppen. Alle kan med alle! Folk glæder sig til at komme til træning og hygge med "drengene".