Interview med Christian Iversen

23. august 2019

Vi fangede Christian Iversen dagen derpå efter nederlaget til HB Køge. Det var en cheftræner, der generelt var tilfreds med indsatsen langt hen ad vejen. I nedenstående interview sætter han ord på nederlaget, pointhøsten og den kommede opgave i Hvidovre på søndag.

Christian Iversen: “Jeg synes, at vi taber til en dygtig modstander, der har noget erfaring og en masse strenge at spille på. Jeg synes, at vi leverer så meget vi kan, og jeg synes, at vi på trods af modgang - i form af endnu en tidlig udskiftning af en af vores nøglespillere - leverer et formidabelt udtryk som hold. Vi kæmper sammen, og at vi rent faktisk lykkes med, efter 70 minutter af en fodboldkamp i 1. division på de vilkår, at føre med 2-1, dét er jeg stolt af.”

Efter fem kampe indtager vi 8. pladsen med 4 point. Christian Iversen er tilfreds med, at vi ligger placeret over nedrykningsstregen, men havde gerne set lidt flere point på kontoen:

Christian Iversen: “Det er tilfredsstillende at ligge over stregen, men jeg kunne godt have tænkt mig i hvert fald et point mere - enten mod Køge eller i Kolding. Men som regel når fodboldsæsonen bliver gjort op, så plejer tingene af udligne sig. Ligesom det gør med dommerkendelser - man får lidt, man giver lidt.”

På søndag venter endnu en kamp i 1. Division. En udekamp mod Hvidovre, der i skrivende stund indtager 11. pladsen:

Christian Iversen: “Det har været nogle hårde dage, vi skal have noget ‘recovery’ på drengene rent fysisk. Vendsyssel-kampen var hård ved os, ligesom Køge-kampen også var det. Hvidovre taber ikke så mange fodboldkampe, men samtidig virker det som om, at de har svært ved at vinde, isoleret set på deres start. De kommer med noget fysik, med noget power og samtidig en masse erfaring fra højere niveau - og så har de en kontinuitet i deres trup, som vi måske ikke helt kan matche. Så det skal vi forsøge at gøre op med, ved som minimum at investere det samme som Hvidovre, og så skal vi se på, hvordan vi opstillingsmæssigt løser den opgave smartest.”