Inforevision er ny netværkspartner

Det er med stor glæde, at vi kan byde endnu en sponsor velkommen i vores voksende erhvervsnetværk. Inforevision er kommet med på rejsen som netværkspartner i FC Roskilde.

Lasse Hansen fra FC Roskilde byder inforevision velkommen:
“Vi er super glade for, at vi har fået endnu en sponsor ombord. Det viser mig og klubben, at vi fortsat kan tiltrække sponsorere - også selvom de ikke nødvendigvis ligger placeret i Roskilde. Ikke nok med, at Inforevision er kommet ind som netværkspartner, så begynder det også at lysne op for vores arrangementer i forhold til restriktioner - og det glæder jeg mig meget til!”

Inforevision glæder sig også til samarbejdet:
”I inforevision er vi ambitiøse og engagerede og helt nede på jorden – både personligt og professionelt. Vi elsker at skabe resultater og at bidrage konstruktivt til vores omgivelser, og vi oplever den samme indstilling i kredsen omkring FC Roskilde. Ved at træde ind i erhvervsnetværket kan vi bakke op om både klubben og om byens veletablerede erhvervsliv. Selvom kontoret fysisk ligger i Søborg, holder vores kunder og samarbejdspartnere til over hele Sjælland – også i Roskilde, hvor vi ofte kommer. Vi glæder os rigtigt meget til at blive en del af netværket.”
Om Inforevision:

Inforevision er et velfunderet og støt voksende revisions- og konsulenthus med 140 medarbejdere og 3100 kunder – primært mindre og mellemstore virksomheder inden for mange brancher. Hovedparten af vores kunder er ejerledede virksomheder. inforevision er desuden tilknyttet Urbach Hacker Young, et globalt netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder.