Hovedsponsor forlænger med FC Roskilde

Pressemeddelelse

CP i Viby er for niende år i træk hovedsponsor. Direktøren glæder sig til at følge klubben med det nye ejerskab og ny træner.

Viby-virksomheden CP fortsætter som hovedsponsor for FC Roskilde. De to parter har netop underskrevet en ny aftale, og det er fodboldklubbens direktør, Claus Grønborg, særdeles tilfreds med.

• For klubben betyder det alt, at erhvervslivet støtter os. At vi lander en ny aftale med CP, som har været hovedsponsor i otte år, er yderst positivt. Her tænker jeg både rent økonomisk, men også signalværdien i, at CP stadig er med os, siger Claus Grønborg, som tilføjer:
  • CP har siden 2012 stået last og brast med os, uanset om det hed 1. eller 2. division. De er en nær samarbejds- og sparringspartner, som altid er aktiv deltager i netværksmøder, sociale arrangementer eller kampe. Vi ser CP som en integreret del af FC Roskilde og glæder os til at udbygge samarbejdet.

CP-ejer: Nye ejere og ny træner tegner godt

Julie Bruun, ejer og adm. direktør i CP, slår fast, at virksomheden hele tiden har været indstillet på at forlænge sponsoratet.

• Vi har forhandlet samtidig med, at FC Roskilde arbejdede med både et ejer- og et trænerskifte. Det har været en udfordrende periode for klubben, men der er kommet er par rigtig gode og interessante løsninger ud af det, synes Julie Bruun.
  • Den nye ejerkreds af lokale erhvervsfolk tegner rigtig godt. Det ser fornuftigt ud, at ejerskabet nu er lokalt forankret. Jeg kender flere af personerne, og jeg tror, at de kan hjælpe med at få klubben op på et højere niveau, hvor en by som Roskilde bør være.

Julie Bruun er spændt på at se, hvad den nye træner, Michael Jørgensen, kommer med til klubben.

• Han lyder spændende og kan forhåbentligt komme med den gejst, der er brug for efter en hård tid. Det må have været en turbulent periode for spillerne, og de trænger til en, som kan hjælpe dem videre. Michael Jørgensen ser ud til at have den rette profil til opgaven.

En genspejling af virksomheden

CP har haft sponsorat, siden FC Roskilde blev dannet i 2004, og således været med på både op- og nedture.

• For os handler sponsorater også om de bløde værdier om en tankegang, der repræsenterer, hvad vi gerne vil stå for. Det er noget med at være ærekær, kvalitetsbevidst og have styr på sine ting.
  • Et sponsorat skal helst være en genspejling af virksomheden. Men det er også et udtryk for, at vi gerne vil gøre noget for lokalområdet. Vi er sponsor for flere lokale klubber og støtter også ad hoc projekter, for eksempel indendørsstævnet CP Cup, der blev afviklet her i Viby første gang i 2020, men desværre er aflyst i år.

Også sponsorat for håndboldlandshold

Julie Bruun var i de første år som ejer af CP trofast tilskuer til FC Roskildes kampe, både ude og hjemme, men siden hun fik barn, har det været mere begrænset. Dog er hun stadig aktiv i erhvervsnetværket.

• Det var en rigtig god indgang for mig til byens erhvervsliv, da jeg overtog CP efter min far i 2013.

CP gør sig også som sponsor på nationalt plan, nemlig på kvindelandsholdet i håndbold og med gulvreklamer, både når kvinde- og herrelandsholdet spiller.

I FC Roskilde er sponsoratet synligt med CP-logoer på spillerbluser, hovedtribunen og spillerboksene.

CP leverer udstyr og pavilloner til byggepladser og har haft et ganske fint år i 2020.

Kontakt og yderligere information