Håndværksvirksomheder hentede Morten Nielsen

13. februar 2016

PRESSEMEDDELELSE

FC Roskilde-sponsorerer slår til med økonomisk støtte til FC Roskilde.  Syv samarbejdspartnere i klubbens erhvervsnetværk har sikret angriberen Morten Nielsens underskrift på en kontrakt med byens hold.

Den boldsikre angriber vender hjem til Danmark efter et ophold hos Sligo Rovers i den bedste irske række. Kontrakten gælder frem til 2018. Aftalen med den 25 årige spiller er kommet i stand, fordi flere sponsorer i FC Roskilde Erhvervsnetværk har valgt at investere i den spændende offensive profil.

»Når vi går sammen, står vi meget stærkere i konkurrencen om de attraktive spillere, og vi kan i fælleskab rejse den fornødne kapital. Vi har et godt samarbejde i netværket. Der var ikke langt fra tanke til handling, da vi fik aftalen på plads,« siger malermester Niels Hansen.

Det er en interessant spiller, der trækker den lyseblå trøje over hovedet. Som teenager var Morten Nielsen en af Danmarks største fodboldtalenter. Store europæiske klubber var interesseret i ham, og han var blandt andet til prøvetræning i Arsenal, Liverpool og Chelsea. Han har også spillet 26 kampe på de danske ungdomslandshold. Morten Nielsen er noteret for scoringer på alle de landshold, han har spillet på.

»Vi vil gerne støtte den lokale idræt og FC Roskilde og ikke mindst Roskildes erhvervsliv, som klubben er en del af,« siger direktør Per Thormann fra entreprenørvirksomheden Thormann A/S.

Erfaren og  sulten angriber
Det blev de blå fra Stamford Bridge, der sikrede sig Morten Nielsen på en ungdomskontrakt, da han var 16 år. Han har siden hen været i klubber som Landskrona, AZ Alkmaar, FC Midtjylland, FC Fredericia, Greve, RC Erfurt, Avarta og senest Sligo Rovers. Morten Nielsen har aldrig fået det store gennembrud, som talentet er
berettiget til. Nu får han muligheden i FC Roskilde.

»Jeg ser frem til at komme i gang i FC Roskilde. Det er næsten som at komme hjem. Jeg har fået min fodboldopdragelse i Hundige. FC Roskilde har gang i et rigtigt spændende projekt med mange dygtige, erfarne spillere,« siger Morten Nielsen.

Cheftræner Anders Theil ser frem til at få endnu en angriber med international erfaring til truppen. Unge spillere står på spring, men de har ikke Morten Nielsens erfaring.

»På trods af sine blot 25 år har Morten prøvet meget. Han er en rigtig dygtig afslutter og god i det opbyggende spil. Han har scoret en del mål i den bedste irske række. Morten virker til at have den sult, der er nødvendig for at præstere på topplan,« siger Anders Theil.

Morten Nielsen havde første træningsdag 1. februar. Han er også med i truppen, der tager på træningslejr i Tyrkiet, den 26. februar 2016.

Virksomheder bag den nye spiller:

Malerfirmaet Niels Hansen

Thormann A/S